Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Gran Canaria

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Gran Canaria, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Fre 15 Dec 2017
Vælg afhentningsdato
Man 18 Dec 2017
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:1.000+

7.92

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Gran Canaria er let og hurtigt
  • Personalet fra Avis i Gran Canaria har et ry for at være effektive
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis i Gran Canaria er

Karakterer for Avis i Gran Canaria

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,3
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    8,3
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,6
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,1
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,1
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,8
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,2
-

Avis-skranker i nærheden af Gran Canaria

Anmeldelser af Avis i Gran Canaria

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 19. november 2017
Meget venlige og kompetente medarbejdere. Lidt svært at finde frem til AVIS kontoret på pladssen.
8,2
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 31. juli 2017
Servicen Jeg synes ikke jeg fik en tilsvarende bil. Fik en Citroën c3
7,6
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 8. april 2017
Alt for lang ventetid, og langt at gå for at finde bilen
5,6
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 10. november 2016
Let at leje og aflevere bilen intet
7,8
Tonny Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 6. oktober 2016
Hjælpsomt og venligt personale både ved levering og aflevering. Gog ide med ful tank ved afhæntning. Den lange tid ved afhæntning skyldes conputernedbrud. Det ville være godt med bedre belysning i pakeringskælderen
8,6
Inge Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 20. februar 2016
At det var en næsten ny og lækker bil At modellen var anderledes så bagage kapaciteten ikke var så stor, at det voldte problemer med bagagen
8,4
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 7. april 2015
2 timers ventetid for at få bilen udleveret. Stressede medarbejdere i den anledning.
7,4
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 5. juni 2014
Det var en meget sur gimpe der var der da vi skulle aflevere bilen . Ingen kundeservice overhovedet. Det er med til at gøre at vi vælger et andet selskab en anden gang.
7,1
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 24. april 2014
Det tog alt for lang tid at få udleveret bilen. De ansatte havde mere travlt med at snakke med andre end at gøre sin kunde færdig.
5,6
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 24. marts 2014
Nemt at bestille. De ville ikke anderkende at jeg havde bestilt fuld forsikring ved min online bookning hos jer!! Den gjaldt ikke i Avis systemet påstod de!!! De forsøger at sælge op! Forsikring, GPS, højere klasse, tankning...
6,2

De mest populære firmaer i Gran Canaria

Avis ligger blandt top 5

1 Hertz billeje - Rentalcars.com 8.55 Vurderinger: 1499
2 Thrifty billeje - Rentalcars.com 8.33333 Vurderinger: 831
3 Avis billeje - Rentalcars.com 7.92 Vurderinger: 1521
4 Budget billeje - Rentalcars.com 7.8 Vurderinger: 1336
5 Orlando billeje - Rentalcars.com 7.68 Vurderinger: 3662
Se alle firmaer i Gran Canaria