Populære lokationer
DKK Danske Kroner
Håndter booking

Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Log ind
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis Biludlejning bedømmelser

Læs 50 kunde bedømmelser på Avis og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

Marts 27, 2017
At kontoret tilbød en forsikring udover den vi havde tegnet ekstra hos Rentalscars, hvilket virkede fjollet.
8.8
Marts 14, 2017
Næsten ny bil, fint rengjort.
Ved aflevering var der forskellige meninger om hvor vi skulle henvende os. En på pladsen sagde på kontoret, hvor der var mange mennesker i kø. Vi fik dog en til at modtage udenfor alligevel.
8.2
Marts 13, 2017
Ny bil
For meget papir, havde lige rejst i 16 timer og svært at tænke på forsikringer m.m.
7.6
PeterFebruar 24, 2017
Ekspedienten
7.2
Februar 3, 2017
Jeg fik ikke den bil jeg have booket men en tilsvarende. IKKE en opgradering som I har som eneste valg :-(
7.6
Januar 31, 2017
Det fremgik ingen steder, hvor nøglen skulle hen ved aflevering...en vagt blev spurgt og bad os lade nøglen sidde i. Havde også forestillet os, at vi blev anvist et sted, til aflevering af biler udlejet gennem Avis og ikke blot et vilkårligt sted Alle reserveringsdetaljer skulle åbenbart tastes ind igen??
8.4
FinnJanuar 28, 2017
Service fra personale
Lang ventetid ved udlevering
8.6
Januar 5, 2017
super god
ikke noget at klage over
8.8
FinnDecember 21, 2016
Super service og lige til. Kan stærkt anbefales.
8.4
JerryDecember 5, 2016
Havde forventet at der ikke blev spurgt til ekstra forsikring, da jeg havde bestilt, reserveret og betalt for 100% kasko inden afrejsen
6.8
November 10, 2016
Let at leje og aflevere bilen
intet
7.8
CarlNovember 7, 2016
Jeg indtaster en del oplysninger ved bookingen på Nettet hjemme. De samme oplysninger skal jeg opgive igen ved leje af bilen. Hvorfor og her var der sprogproblemer - Talte kun spansk. Forsøgte at sælge ekstra forsikring, selvom jeg har fuld op med forsikring ved bookingen hjemme
7.0
JohnnyOktober 25, 2016
Servicen
8.8
HeidiOktober 20, 2016
Avis i lycksele giver en super service :-)
9.8
TonnyOktober 6, 2016
Hjælpsomt og venligt personale både ved levering og aflevering. Gog ide med ful tank ved afhæntning.
Den lange tid ved afhæntning skyldes conputernedbrud. Det ville være godt med bedre belysning i pakeringskælderen
8.6
KnudSeptember 17, 2016
Det var en skøn bil at køre i
8.6
August 30, 2016
Synes det var en dejlig bil vi lejede, og servicen i lufthavnen var fremragende
en støvsuger i bilen inden udlevering ville have givet en højere score, samt der var hul i passagersædet hvilket er synd i så ny en bil.
8.4
Juli 16, 2016
Ventetid på bus til udleveringssted
7.8
Juli 12, 2016
Ny, pæn, helt ren bil. Alt i orden
Parkeringsvagt der står og afventer afleveringer udenfor Avis.
8.8
MartinJuli 5, 2016
Medarbejderen i AVIS var enestående og meget kundevenlig. Meget behagelig person
9.4
Juli 1, 2016
ikke noget specielt. alt var ok
det ved jeg ikke
8.4
IvanJuni 27, 2016
Venligt personale. Pæn og ren bil - næsten fabriksny.
9.0
LykkeJuni 22, 2016
God service
Ingen ting
8.8
NielsJuni 19, 2016
Alt var bare som aftalt
Der var brugt et rengøringsmiddel/duftpræparat som gav en gennemtrængende ubehagelig parfurmeret lugt i bilen........
7.0
TinaJuni 8, 2016
Medarbejderen der stod i skranken var super god. Ingen stress, tid til en lille sludder mens papirerne blev gjort klar og meget smilende. Dejlig oplevelse.
10.0
Juni 3, 2016
Jeg fik rigtig god bil
Jeg vil sætte pris på at man får det bilmærke man bestiller
9.2
TorbenMaj 13, 2016
For lang ventetid ved afhentning
8.4
Maj 10, 2016
den bil er god
ingen ting
7.2
Maj 3, 2016
Skøn bil, lydløs kørsel, pæn og ren
Lejede GBS, skulle kunne bruge den som internet, virkede ikke. GBS var heller ikke særlig korrekt
9.2
jesperMaj 2, 2016
det hele :_)
9.0
April 19, 2016
Det var en fin bil
Den bil jeg havde bestilt var ikke til rådighed og i avis skranken forsøgte de at prakke mig en opdatering på. Eller en mindre Fiat. Jeg insisterede på noget tilsvarende og fik det.
8.0
PoulApril 15, 2016
Bilmodel Beliggenhed
9.2
April 8, 2016
serviceniveauet i.f.m. aflevering var ekstremt dårligt.
7.4
TorbenApril 5, 2016
Da jeg fandt det så virkede det bare
Det var ikke let at finde
8.6
Marts 7, 2016
Afleveringen
Ingen kontor åbent i terminal 3
7.6
Marts 5, 2016
god bil
Der var småfejl ved bilen - bagageklappen lukkede ikke hver gang samt dæktrykket meldte fejl efter ca 10 min og det slog fra igen efter ½ time
8.4
HenrikFebruar 29, 2016
Bilen var slidt. Skade på førersæde var ikke registreret. Der var dog ikke problemer da jeg afleverede bilen.
7.8
Februar 20, 2016
De lod os - uden ekstra regning - aflevere bilen i lufthavnen
8.0
IngeFebruar 20, 2016
At det var en næsten ny og lækker bil
At modellen var anderledes så bagage kapaciteten ikke var så stor, at det voldte problemer med bagagen
8.4
Februar 18, 2016
Aflevering
Afhentning - tog for lang tid .for meget salg af forsikringer
8.4
RolfJanuar 28, 2016
Hastighed og smidighed
9.6
Januar 19, 2016
Alt var ok, dog virkede benzin måleren ikke hvilket ikke var godt. Fandt ud af det så vi passede på ikke at løbe tør.
7.8
KasperNovember 7, 2015
Det fungerede
Russhour.
7.8
Oktober 18, 2015
Den kvindelige ansvarlige
8.2
September 25, 2015
Vi fik en Skoda Rapid istedet for en Golf, det mener jeg ikke er helt samme klasse!
9.0
September 19, 2015
Ny bil er altid rart
At man foregiver et køretøj som man så naturligvis ikke levere
6.8
KimSeptember 15, 2015
I følge lejeaftalen skulle der komme en fra Avis og bringe bilen (de havde fået ankomsttid). Der var ingen, så vi måtte selv finde frem til AVIS kontoret. Heldigvis lå kontoret i umiddelbar nærhed, så det var nemt at finde. Bilen burde være tjekken bedre. Bøsninger ved gearstangen var så slidt, at man ikke altid ramte det rigtige gear ved bak og 1. gear.
7.8
RikkeSeptember 4, 2015
God hurtig betjening
Ikke tilfreds med jeg ikke får den bil jeg har bestilt (en golf) og jeg får en Skoda, som jeg absolut ikke er fan af! Skodaen var ikke egnet til bjergkørsel.
6.6
JanAugust 24, 2015
Meget hjælpsomt og venligt personale
Vi måtte vente ret længe i kø ved skranken inden vi kunne få udleveret bilen.
7.2
August 16, 2015
Jeres ekstra forsikring, som vi tilkøbte. Hverken Avis eller vi ved, hvad den dækkede, så vi måtte tilkøbe en ny hos Avis. De havde ingen informationer fra jer om jeres forsikring, og vi kunne ikke finde noget på jeres hjemmeside.
8.2
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chaufførere imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Udmærket
8.17788 / 10
10000+ bedømmelser

Vurderinger