Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis Biludlejning bedømmelser

Læs 50 kunde bedømmelser på Avis og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

PoulAugust 14, 2017
Fin lille bil til 2 Pers.
9.0
August 7, 2017
Alt var som det skulle og flinke personale
Der var lidt langt til der hvor bilen holdt parkeret
8.8
August 6, 2017
Det er let at afhente og aflevere bil.
Jeg undrer mig over, at vi ikke får en Ford Focus, når det er en sådan vi lejer.
7.4
August 5, 2017
Glimrende service
Ærgerligt at udlejningen var flyttet
9.0
Juli 31, 2017
Servicen
Jeg synes ikke jeg fik en tilsvarende bil. Fik en Citroën c3
7.6
SteenJuli 29, 2017
Det var en helt ny bil ( 7 km. )
9.2
BirgitJuli 28, 2017
Fik en helt ny Renault Megane. Superlækker og ideel til vores handicappede søn. Rummelig og nem at komme ud og ind ad.
7.6
MichaelJuli 24, 2017
Bilen manglede olie, som vi måtte købe og påfylde i Italien. Da vi skulle hjem, advarede bilen om at der skulle påfyldes Adblue. Hvis vi ikke gjorde det, ville den ikke starte. Vi brugte meget tid på at finde ud af hvor vi skulle få fat i det, og hvordan det skulle påfyldes. Irriterende at bruge tid på det når vi bare ville hjem.
6.0
Juli 19, 2017
Helt ny bil
Ville godt have haft en VW når det nu var det jeg bookede
7.8
Juli 18, 2017
all good
9.0
HansJuli 18, 2017
Alt fungerede perfekt,personalet venligt og imødekommende,bilen udmærket
ingen klager,alt i orden som vi havde ønsket!
9.0
KlausJuli 17, 2017
Personalet var meget flinke og i møde kommende.
At den bil jeg havde bestilt ikke var klar og at man prøvede at give os en en bil som godt nok var i en dyre klasse, men som ikke var ligende type..
7.2
AnitaJuli 11, 2017
Servicen var god og bilen perfekt til formålet.
7.4
Juni 21, 2017
Alt var klar selv om jeg kom 1time før jeg havde skrevet på lejekontrakt
8.4
Juni 20, 2017
Venligt persolale
Gps'en var umullig at søge adresser på idet det skulle foregå med thailandske skrifttegn. Selv min thaikæreste kunne ikke finde de rette adresser på enheden og kortet var mangelfuldt i forhold til at udbælhe positionen på kortet - men det lykkedes dog til sidst.
7.6
ClausMaj 29, 2017
Fik valget mellem 4 forskellige biler
Der var ingen sprinklervæske på bilen
9.0
Maj 23, 2017
Søde folk
Vidste ikke hvordan man installerede et børnesæde i bilen.
6.4
Maj 23, 2017
Bilen som helhed var god og havde magt selv om der blev kørt i meget kuperet terræn
Bremserne virkede tilsyneladende OK, men der var en meget irriterende skurende fra bremserne på baghjul, var hos Avis efter første dag, men de sagde det var OK, sådan var det en gang i mellem på franske biler (Citroen)
6.6
Maj 16, 2017
Fkk ikke kørt fiesta. Det var øv.
7.0
Maj 16, 2017
God bil, svarede helt til mine forventninger.
Ventetiden Ifm afhentning af bilen.
8.2
Maj 15, 2017
Vi lejede en gps. Denne var dog ikke opdateret
6.6
Maj 15, 2017
Personale er hurtig og effektiv. Selv om personale er hurtig, kunne papirarbejde godt være klar når man kommer frem
Når man udfylder reservasion på hjemmeside, vælger man fuld forsikring og forventer også hermed at alt er forsikret, men når man kommer frem logger der lige en ekstra udgift for ikke at få selvrisiko. Fuld forsikring er fuld forsikring, så forventer jeg ikke ved et firma som Avis at skulle få ekstra overraskelser
7.6
KirstenMaj 13, 2017
Bilen, en Renault Talisman
Avis havde ikke sørget for opfyldning af sprinklervæske. Beholder var tom.
6.0
Maj 10, 2017
bilen klar og ren
ved afhentning talte Avis kvinden kun fransk. Det var kun udlevering af nøgle og kontrakt. det kunne være fint med en lille demo (ex skifte sprog i GPS) af funktionen af de forskellige knapper.
6.4
JacobApril 22, 2017
Bilen kørte problemfrit.
Bilen var noget ramponeret. Nummerpladerne hang løs. Der manglede bl.a. en skrue i den ene nummerplade.
7.0
April 20, 2017
fin bil
For lang afleveringstid
7.4
April 17, 2017
god ren bil
De siger at en C4 Picasso er det samme som en golf. C4 Picasso er jo meget mere en familie højere bil....
6.2
April 11, 2017
Aflevering gig godt og hurtigt.
Svært at finde bilen ved ankomst. Her burde være en person der fulgte os til bilen.
7.2
April 9, 2017
God bil.
Da jeg sku aflevere, var der ikke nogen til at tage i mod. Kan heller ikke forstå, hvorfor jeg sku aflevere benzin kvittering. Er vant til at leje bil ved avis på Tenerife, der er der en til at tage imod og give en kvittering når jeg afleverer.
8.2
April 8, 2017
Alt for lang ventetid, og langt at gå for at finde bilen
5.6
April 2, 2017
Venlig personale
Stoddæmper var ikke så gode
8.8
Marts 27, 2017
At kontoret tilbød en forsikring udover den vi havde tegnet ekstra hos Rentalscars, hvilket virkede fjollet.
8.8
Marts 14, 2017
Næsten ny bil, fint rengjort.
Ved aflevering var der forskellige meninger om hvor vi skulle henvende os. En på pladsen sagde på kontoret, hvor der var mange mennesker i kø. Vi fik dog en til at modtage udenfor alligevel.
8.2
Marts 13, 2017
Ny bil
For meget papir, havde lige rejst i 16 timer og svært at tænke på forsikringer m.m.
7.6
PeterFebruar 24, 2017
Ekspedienten
7.2
Februar 3, 2017
Jeg fik ikke den bil jeg have booket men en tilsvarende. IKKE en opgradering som I har som eneste valg :-(
7.6
Januar 31, 2017
Det fremgik ingen steder, hvor nøglen skulle hen ved aflevering...en vagt blev spurgt og bad os lade nøglen sidde i. Havde også forestillet os, at vi blev anvist et sted, til aflevering af biler udlejet gennem Avis og ikke blot et vilkårligt sted Alle reserveringsdetaljer skulle åbenbart tastes ind igen??
8.4
FinnJanuar 28, 2017
Service fra personale
Lang ventetid ved udlevering
8.6
Januar 5, 2017
super god
ikke noget at klage over
8.8
FinnDecember 21, 2016
Super service og lige til. Kan stærkt anbefales.
8.4
JerryDecember 5, 2016
Havde forventet at der ikke blev spurgt til ekstra forsikring, da jeg havde bestilt, reserveret og betalt for 100% kasko inden afrejsen
6.8
November 10, 2016
Let at leje og aflevere bilen
intet
7.8
CarlNovember 7, 2016
Jeg indtaster en del oplysninger ved bookingen på Nettet hjemme. De samme oplysninger skal jeg opgive igen ved leje af bilen. Hvorfor og her var der sprogproblemer - Talte kun spansk. Forsøgte at sælge ekstra forsikring, selvom jeg har fuld op med forsikring ved bookingen hjemme
7.0
JohnnyOktober 25, 2016
Servicen
8.8
HeidiOktober 20, 2016
Avis i lycksele giver en super service :-)
9.8
TonnyOktober 6, 2016
Hjælpsomt og venligt personale både ved levering og aflevering. Gog ide med ful tank ved afhæntning.
Den lange tid ved afhæntning skyldes conputernedbrud. Det ville være godt med bedre belysning i pakeringskælderen
8.6
KnudSeptember 17, 2016
Det var en skøn bil at køre i
8.6
August 30, 2016
Synes det var en dejlig bil vi lejede, og servicen i lufthavnen var fremragende
en støvsuger i bilen inden udlevering ville have givet en højere score, samt der var hul i passagersædet hvilket er synd i så ny en bil.
8.4
Juli 16, 2016
Ventetid på bus til udleveringssted
7.8
Juli 12, 2016
Ny, pæn, helt ren bil. Alt i orden
Parkeringsvagt der står og afventer afleveringer udenfor Avis.
8.8
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chauffører imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Udmærket
7.99148 / 10
10000+ bedømmelser

Vurderinger