Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Thrifty logo - rentalcars.com

Thrifty Recenzí USA

Čtěte zákaznických recenzí Thrifty v the USA a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

MIROSLAVŘíjen 2, 2017
Auto bylo nové, čisté, celou cestu bez problému.
8.0
VladimirZáří 24, 2017
General satisfaction.
Nothing to claim.
9.2
LukasZáří 14, 2017
Good price and stuff at Santa Ana.
2 hours lane in LAX.
7.6
Září 7, 2017
Swift car drop off. Thrifty LAX has competitive prices at LAX. Thrifty shuttles to/from terminal go quite often.
- The Chevy Malibu we´ve got wasnt the freshest as it had squealing brakes, was a bumped in the front, it had some stains on the seats. - the Thrifty rental Lax is popular, thus there was a long client line. It took 30 minutes to get the car, 60 minutes after we got from the airport terminal,as the Thrifty shuttle buses were full and crowded.
7.0
Srpen 29, 2017
Good car, efficient car return
Long waiting lines at the counter for pick up, dust in car and not clean inner side of front wind shield window, not checked windshield cleaning liquid - had to add it after few days.
7.0
Srpen 28, 2017
Technicky stav vozu a čistota
Čekání na převzetí vozu a znovu vyplňování údajů již zadaných při objednání vozu ( plne zaplacené předem )
6.0
Srpen 28, 2017
Moznost vyberu z velkeho mnozstvi vozů Jednoduchost vsech procesů
Zda se, ze na novem aute byly namontovany 2 hodne ojete gumy, jedna cestou praskla (v uplne pustine)
7.2
IvoSrpen 27, 2017
Very welcoming and friendly employees
Nothing comes to my mind
9.4
Červenec 17, 2017
S možnosti změny rezervace, rychlosti předání vozu
S chováním zaměstnankyně půjčovny na místě
7.2
PavelČervenec 9, 2017
Slabý motor, resp. hrozná automatická převodovka.
8.6
Červen 18, 2017
the car was new
We booked ford focus, but had to go with Nissan versa note, which is smaller. We were 3, everybody with suitcase. It was hard to fit to such a small car. The skype agent did not know what I wrote online to the order, I had to repeat everything and europian driving licence can not be scanned via skype agent.
6.8
VladimirÚnor 21, 2017
Vse jak ma byt
Vse jak ma byt
9.8
Červen 29, 2016
vse bylo celkem v poradku znamena ze jsem byl spokojen
6.6
LenkaÚnor 27, 2016
That car was not inside perfect clean
9.0
ZuzanaSrpen 20, 2015
New, nice, perfectly functional car.
Small trunk. It was not possible to place in 3 large suitcases, as promissed in the voucher.
7.8
Červenec 18, 2015
Chteli predani vozidla s praznou nadrzi za poplatek, coz bylo nevyhodne.
7.2
RichardKvěten 17, 2015
All O.K. Thx
8.8
Květen 13, 2015
Everything was OK.
7.6
Leden 12, 2015
Voda do ostrikovacu, spinava skla
7.777777777777778
JiriDuben 5, 2014
The stuff in office at O'Farrel Street in SF - very kind, very helpful people - They've showed me how should the excellent service look's like
Very hasty car retrieval after arrival at SF Airport - so many people in line, the lady at the desk was little bit in hurry, she was alone there - I wasn't able to distinguish for which service was already paid and for which wasn't and didn't get appropriate explanation of it which in the end leads to misunderstanding with all the plus payments - the misunderstanding was solved the day after at O'Farrel Street office thanks to them :)
8.222222222222221
PetraBřezen 23, 2014
Ochota personalu jak pri vyzvednuti/vraceni auta,tak i pri vymene vozu za nove z duvodu vozbiti skel a vykradeni vozu. V takto neprijemne situaci vse hladce probehlo a behem chvile nam bylo vydano nove.
Mohla nam byt predem dana informace, ze spolecnost ma na letisti sve busy, ktere odvazi lidi do pujcovny a zpet. Auto jsem si v cizine pujcovala jen jednou a to primo na letisti. Ale to je spis jen drobna vytka. Celkove jsem byla velmi spokojena.
8.222222222222221
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?

Form submission
Thrifty Hodnocení
USA
Velmi dobré
7.72346 / 10
10000+ hodnocení

Hodnocení

Nejlepší Dodavatelé v USA