Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Sicily By Car logo - rentalcars.com

Sicily By Car Recenzí Itálie

Čtěte zákaznických recenzí Sicily By Car v Itálie a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

Říjen 18, 2017
Byl jsem spokojen se vším.
9.4
MartinŘíjen 9, 2017
Better car than we expect, fair price
8.6
JakubŘíjen 2, 2017
že jsme to zvládli
čekání na přepážce
6.8
PetrZáří 26, 2017
Se vším až na nekonečnou frontu na vyzvednutí vozidla.
Počítačový systém který užívají se někdy - celkem často - kousne, a pak jde ještě všechno řádově pomaleji než je běžné odbavení. Také proces odbavení jednoho zákazníka je cca na 9 - 12 minut. To mi přijde naprosto neúnosné, zejména pokud se to ještě zpomalí vinou systému.
9.0
Září 11, 2017
Dlouhe cekani na predani auta; nutnost kontaktovat pracovnika pri prebirani auta z duvodu poskozeni = opetovne zdrzeni.
6.4
MiroslavZáří 9, 2017
Almost all
It was necessary to add damage to rent protocol. It take some time.
7.2
VítSrpen 18, 2017
New Mercedes CLA
9.2
Srpen 9, 2017
Nice people at pickup/return, good service, acceptable price
Car exterior was dirty when picked up, but this is a minor problem.
8.8
TomášČervenec 16, 2017
Car equipment
Queue at the counter, only one employer of company solving 20 clients. We spend there more then one hour.
7.2
HanaČervenec 10, 2017
car
all was OK, thanks :-)
9.4
MIROSLAVŘíjen 14, 2016
Vrácení vozidla
Doba vařízení
8.0
RadekČerven 26, 2016
I could choose from several types of gar of the same group. Got diesel car without extra price.
8.6
MilanZáří 6, 2015
Nice service
I get Peugot instead of VW. Car wasnt clean (but no dirty)
7.4
Září 5, 2015
cena, stav vozidla
8.8
PetrZáří 1, 2015
dobrá cena, nové auto, ochotný personál
8.4
MarekČervenec 29, 2015
Open hours of Sicily By Car
7.6
JanČervenec 4, 2015
Perfektni asistence vaseho operatora ktery nam pres telefon moc pomhl v nouzi.
8.4
JanČerven 14, 2015
new, clean car
duration to fill in the papers unable to find the rental kiosk
7.0
PetrDuben 29, 2014
upgrade vozu na komfortnejsi a novejsi typ
vyšší cena oproti jiným destinacím...
8.88888888888889
RomanBřezen 7, 2014
communication with staff
no problems I would welcome the opening hours of the time of arrival of the last aircraft
9.11111111111111
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?

Form submission
Sicily By Car Hodnocení
Itálie
Velmi dobré
7.70612 / 10
10000+ hodnocení

Hodnocení

Nejlepší Dodavatelé v Itálie

Sicily By Car v ostatních zemích