Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Budget logo - rentalcars.com

Budget Recenzí Česká Republika

Čtěte zákaznických recenzí Budget v Česká Republika a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

DanaŘíjen 12, 2017
Dostala som úplne nové vozidlo a bola som preto maximálne spokojná
9.2
VojtechZáří 10, 2017
All well
A bit pricey compared to other countries
8.0
MartinSrpen 23, 2017
perfektní vůz, zcela nový, čistý, hezký, s výbornými jízdními vlatnostmi! Vypůjčení i vrácení proběhlo naprosto hladce, bez problémů. Určitě službu znovu využiji a mohu jen doporučit!
7.8
Červenec 2, 2017
Kauce na vozidlo nešla zaplatit v hotovosti
8.2
PetrDuben 21, 2017
Happy with everything.
Non
8.6
Leden 18, 2017
rychlost,jednání
není důvod být nespokojen
8.2
JosefProsinec 21, 2016
Super Service und sehr gutes freundliches Personal
nichts
9.6
JanZáří 2, 2016
byl jsem spokojen ze vsim dekuji
byl jsem spokojen ze vsim.dekuji
9.2
Srpen 8, 2016
Byli jsme velmi spokojeni. Sice jsem si rezervovala jine auto a jiny model, ale na miste jsem zjistila, ze potrebujeme vetsi auto pro vice lidi a nebyl to problem. Kdyz jsme potrebovali prodlouzit zapujceni auta, taky to bylo jednoduche. Takze davam za jedna!
8.0
Červen 6, 2016
Tezke razeni rychlosti
8.0
Březen 1, 2016
I reserved the car Saturday to pick up Monday at midday. Monday at 9 o'clock still I did not get the confirmation . I had to call them and ask for the confirmation ...
8.4
Leden 20, 2016
Perfectni
Nebyl
8.8
Listopad 24, 2014
Velmi spokojen s kvalitou auta Very satisfied with the quality of the vehicle
Spotreba benzinu byla vic nez obvykle Fuel consumption was more than usual
8.444444444444445
HynekKvěten 6, 2014
Rychlost pri predani vozu i pri jeho prebirani Bezproblemova rezervace pres internet
Pujcovna se spatne hleda, je uplne mimo budovu letiste a znaceni na letisti je dost zavadejici Bylo nutne slozit kauci 800 euro, ktere je nutne v pripade poskozeni uhradit a teprve po te narokovat u rezervacni kancelare
8.666666666666666
Duben 30, 2014
Vuz - interier i exterier - byl dost spinavy. Spinave sedacky, smrad po cigaretach..... Uvitala bych, kdyby u prevzeti vozu klientem byl zastupce pujcovny.
6.888888888888889
Březen 7, 2014
Bol som spokojny s kvalitou auta
S extra poplatkami za vycestovanie mimo krajinu pozicania
7.555555555555555
VladimiraBřezen 4, 2014
Velice prijemni a ochotni zamestnanci.
9.11111111111111
Únor 19, 2014
S jednoduchostí a rychlostí pronájmu.
9.333333333333334
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?

Form submission
Budget Hodnocení
Česká Republika
Výnikající
8.175 / 10
2000+ hodnocení

Hodnocení