Populární lokace
CZK Česká koruna
Spravovat rezervaci

Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Přihlaste se
Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Rent Plus logo - rentalcars.com

Rent Plus Recenzí Prague

Čtěte zákaznických recenzí Rent Plus v Prague a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

JakubČerven 19, 2017
Vše bylo v pořádku, příjemný personál, auto nové, čisté, ve výborném stavu.
9.8
Květen 20, 2017
Absolutně se vším, ale nejvíce mě potěšilo, že jsem obdržela vyšší kategorii vozu:) auto bylo naprosto úžasné!
nemám vůbec žádné výhrady
8.8
PavlínaDuben 11, 2017
Rychlá, příjemná a nápomocná obsluha. Stav a čistota automobilu. Jedna z mála společností co příjmá i debetní karty.
9.4
LadislavBřezen 21, 2017
Korektní jednání, výborný vůz. Plná spokojenost.
N/A
8.8
Únor 27, 2017
Cena byla umerna autu, auto bylo ciste a pohodlne, nebylo potreba slozite hledat pujcovnu. Celkove jsem byla velmi spokojena.
Dostali jsme jine auto, nez jsme si rezervovali. Mozna by bylo fajn o tom vedet dopredu :)
8.8
KarolinaÚnor 27, 2017
super auto za super cenu
9.0
PavelDuben 19, 2016
Vynikajici servis, krasne vozidlo, jednoduchost, rychlost, ochota a kvalita nabizeneho servisu.
Automaticky mi bylo odecteno z uctu penize za pripojisteni, ktere jsem si neobjednal. Doufam, ze to bude vyreseno.
9.2
Srpen 31, 2015
Se vsim
Nevim o nicem
9.0
MonikaČervenec 16, 2015
Se vsim
9.0
MartinČerven 27, 2015
Nové vozy Škoda
8.6
RobertDuben 17, 2015
Servis - velmi ochotny a ustretovy pracovnik.
7.8
Únor 25, 2015
Velmi rychle vyrizeni prevzeti a predani vozidla, auto ve skvelem stavu, ciste, vse probehlo k me absolutni spokojenosti. Dekuji jeste jednou panovi, ktery mel 23.02.15 dopoledne sluzbu za jeho absolutne profesionalni pristup. Urcite vyuziji znovu Vasich sluzeb a doporucim dal!
9.6
Leden 6, 2015
I did not receive anything what I booked for us
6.222222222222222
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?
Chinese license
Form submission
Rent Plus Hodnocení
Praha
Výnikající
8.65 / 10
2000+ hodnocení

Hodnocení

Blízké Lokality