Populární lokace
CZK Česká koruna
Spravovat rezervaci

Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Přihlaste se
Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Thrifty logo - rentalcars.com

Thrifty Recenzí Pronájmů Vozů

Čtěte zákaznických recenzí Thrifty a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

Červen 18, 2017
the car was new
We booked ford focus, but had to go with Nissan versa note, which is smaller. We were 3, everybody with suitcase. It was hard to fit to such a small car. The skype agent did not know what I wrote online to the order, I had to repeat everything and europian driving licence can not be scanned via skype agent.
6.8
Květen 8, 2017
Shuttle-250m from airport. It´s Car rental HERTZ
8.2
VladimirÚnor 21, 2017
Vse jak ma byt
Vse jak ma byt
9.8
Leden 24, 2017
New car, everything was clean
After last costumer system in the car was in Danish and it was difficult to find correct menu to change the language.
9.2
Leden 23, 2017
Slecna uvedla ze dane vozidlo je nafta, ale kupodivu to byl nejsilnejsi benzin verze S.
8.8
Říjen 14, 2016
S jednoduchostí při převzetí i odevzdání vozidla
8.6
MichalSrpen 31, 2016
vše ok
s jiným typem vozu
8.4
Červen 29, 2016
vse bylo celkem v poradku znamena ze jsem byl spokojen
6.6
JosefBřezen 17, 2016
Pokud by nas cestoval planovany pocet 5 osob, tak by vuz nevyhovoval velikosti...prilis male!!!
6.0
LenkaÚnor 27, 2016
That car was not inside perfect clean
9.0
Únor 13, 2016
S autem Toyota Corolla
7.4
VLADIMIRListopad 18, 2015
Rychlé a korektní jednání
8.0
ZuzanaSrpen 20, 2015
New, nice, perfectly functional car.
Small trunk. It was not possible to place in 3 large suitcases, as promissed in the voucher.
7.8
Červenec 18, 2015
Chteli predani vozidla s praznou nadrzi za poplatek, coz bylo nevyhodne.
7.2
RichardKvěten 17, 2015
All O.K. Thx
8.8
Květen 13, 2015
Everything was OK.
7.6
Duben 10, 2015
Ocenila bych pristaveni vozidla na urcenou adresu.
8.2
MiloslavBřezen 23, 2015
ochota personálu
7.0
Leden 12, 2015
Voda do ostrikovacu, spinava skla
7.777777777777778
RomanListopad 5, 2014
They were very flexible.
It is not good to ofer non functional car. They could ofer also some additional services for customers as it is more money for company.
6.666666666666667
PavelČervenec 8, 2014
Velice spokojen se vším
Nic
9.777777777777779
OlegČerven 27, 2014
Dostali jsme lepší auto, než jsme si objednali.
Nic.
9.777777777777779
Květen 25, 2014
great instruction of given car
car's condition, non fuctional radio, no antenna - was said no needed,
5.555555555555555
Květen 19, 2014
Rychlost, komunikace, dostupnost
Mel jsem zarezervovano i potvrzeno vozidlo Ford Focus. K dispozici byl Opel Corsa s tim, ze udajne byly dve objednavky a jedna zrusena.
7.777777777777778
JanKvěten 18, 2014
vše bylo OK
nic
9.777777777777779
Květen 7, 2014
Potesilo by me, kdyby zamestanci vystupovali reprezentativneji a byli i upraveni.
8.666666666666666
JiriDuben 5, 2014
The stuff in office at O'Farrel Street in SF - very kind, very helpful people - They've showed me how should the excellent service look's like
Very hasty car retrieval after arrival at SF Airport - so many people in line, the lady at the desk was little bit in hurry, she was alone there - I wasn't able to distinguish for which service was already paid and for which wasn't and didn't get appropriate explanation of it which in the end leads to misunderstanding with all the plus payments - the misunderstanding was solved the day after at O'Farrel Street office thanks to them :)
8.222222222222221
ErichBřezen 28, 2014
Vse bylo ok.
8.666666666666666
PetraBřezen 23, 2014
Ochota personalu jak pri vyzvednuti/vraceni auta,tak i pri vymene vozu za nove z duvodu vozbiti skel a vykradeni vozu. V takto neprijemne situaci vse hladce probehlo a behem chvile nam bylo vydano nove.
Mohla nam byt predem dana informace, ze spolecnost ma na letisti sve busy, ktere odvazi lidi do pujcovny a zpet. Auto jsem si v cizine pujcovala jen jednou a to primo na letisti. Ale to je spis jen drobna vytka. Celkove jsem byla velmi spokojena.
8.222222222222221
JaroslavBřezen 22, 2014
All ok.
9.555555555555555
Únor 9, 2014
Cena,vyber auta,lokalita prevzeti a predani,domluva
none
10.0
Leden 28, 2014
30% surplus for fuleing the car by them is extremely high...
8.222222222222221
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?
Chinese license
Form submission
Thrifty Hodnocení
Výnikající
7.96849 / 10
10000+ hodnocení

Hodnocení

Nejlepší Dodavatelé