Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Rent Plus logo - rentalcars.com

Rent Plus Recenzí Pronájmů Vozů

Čtěte zákaznických recenzí Rent Plus a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

JanaListopad 16, 2017
Keď som spomenula zimné gumy, okamžite peersonál reagoval. Dali mi druhé auto so zimnými gumami a okamžite to riešili. Bolo to veľmi fain.
9.4
Listopad 14, 2017
Se vsim
8.6
LukášListopad 8, 2017
Profesionalita zaměstnanců
9.0
MiroslavListopad 4, 2017
Vstricny personal
Auto bylo bez naplni
9.4
Říjen 2, 2017
Cross border fee even within EU. But it is clearly set in conditions in advance.
8.0
Září 20, 2017
Bezproblémová administrace při převzetí a předání vozidla
Vůz neměl vodu v ostřikovači skel
8.2
HanaZáří 18, 2017
Komunikace s personálem, ochota a vstřícnost, kvalita automobilu, rychlost i cena.
9.6
IvanZáří 12, 2017
Výborná
8.4
Srpen 30, 2017
Vynikající komunikace, příjemné předání, vysoká kvalita..
Vše bylo v pořádku
8.8
OndrejSrpen 30, 2017
rychlost obsluhy
8.8
RámíSrpen 27, 2017
Vše bylo tak jak bylo dohodnuto.
Nepodepisoval jsem žádný protokol o vrácení vozu.
8.6
MiroslavSrpen 21, 2017
Extremely good service. Great price.
Car was a bit used but nothing serious.
9.0
Červenec 24, 2017
Draha pojistka auta
8.2
Červenec 9, 2017
Vstřícnost a bezproblémová komunikace, vůz výborný a v automatu jak bylo objednáno
Minimální hladina vody v chladiči už před jízdou
9.4
Červenec 7, 2017
Vstřícnost personálu Rychlost odbavení při převzetí vozidla i jeho vrácení
8.2
PavlínaČervenec 4, 2017
Druhé půjčení vozu od Rent Plus a opět spokojenost. Čistota, stav a vybavení vozidla na jedničku. Rychlý a velice ochotný personál.
9.4
RomanaČervenec 3, 2017
DOPORUČÍM URČITĚ VŠEM SVÝM ZNÁMÝM , JEDNODUŠE ŘEČENO VELIKÁ SPOKOJENOST. DĚKUJI
8.4
JakubČerven 19, 2017
Vše bylo v pořádku, příjemný personál, auto nové, čisté, ve výborném stavu.
9.8
Květen 20, 2017
Absolutně se vším, ale nejvíce mě potěšilo, že jsem obdržela vyšší kategorii vozu:) auto bylo naprosto úžasné!
nemám vůbec žádné výhrady
8.8
PavlínaDuben 11, 2017
Rychlá, příjemná a nápomocná obsluha. Stav a čistota automobilu. Jedna z mála společností co příjmá i debetní karty.
9.4
LadislavBřezen 21, 2017
Korektní jednání, výborný vůz. Plná spokojenost.
N/A
8.8
Únor 27, 2017
Cena byla umerna autu, auto bylo ciste a pohodlne, nebylo potreba slozite hledat pujcovnu. Celkove jsem byla velmi spokojena.
Dostali jsme jine auto, nez jsme si rezervovali. Mozna by bylo fajn o tom vedet dopredu :)
8.8
KarolinaÚnor 27, 2017
super auto za super cenu
9.0
PavelDuben 19, 2016
Vynikajici servis, krasne vozidlo, jednoduchost, rychlost, ochota a kvalita nabizeneho servisu.
Automaticky mi bylo odecteno z uctu penize za pripojisteni, ktere jsem si neobjednal. Doufam, ze to bude vyreseno.
9.2
Srpen 31, 2015
Se vsim
Nevim o nicem
9.0
MonikaČervenec 16, 2015
Se vsim
9.0
MartinČerven 27, 2015
Nové vozy Škoda
8.6
RobertDuben 17, 2015
Servis - velmi ochotny a ustretovy pracovnik.
7.8
Únor 25, 2015
Velmi rychle vyrizeni prevzeti a predani vozidla, auto ve skvelem stavu, ciste, vse probehlo k me absolutni spokojenosti. Dekuji jeste jednou panovi, ktery mel 23.02.15 dopoledne sluzbu za jeho absolutne profesionalni pristup. Urcite vyuziji znovu Vasich sluzeb a doporucim dal!
9.6
Leden 6, 2015
I did not receive anything what I booked for us
6.222222222222222
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Rental location musí být uvedeno
Řidiči ve věku 25 – 70?

Form submission
Rent Plus Hodnocení
Výnikající
8.45 / 10
2000+ hodnocení

Hodnocení

Nejlepší Dodavatelé