Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Guerin logo - rentalcars.com

Guerin Recenzí Pronájmů Vozů

Čtěte zákaznických recenzí Guerin a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

PavelBřezen 18, 2018
S auto-hold systémem.
Nízký výkon motoru, jízda na 1.,2. a3. rychlostní stupeň. Velký rejd vozidla a nutnost složitého manévrování při otáčení na úzkých silnicích.
7.0
FranciscBřezen 11, 2018
Stáří auta- úplně nové, najeto 4500 km.
Navigační karta za příplatek, dálniční "známka" za příplatek
8.2
VladimírŘíjen 28, 2017
Very Fast, we picked up ať night a return during the day, car has a lot smaler damages that not seen when picku up night, they could charge it but didnt, so i was happy..
Someone should advice us to rent stronger car, some Hill has to be run on first gear.. also the mini category has better cars than Panda, i hoped we get peugeot 108 as was on the picture
9.0
PetrZáří 13, 2017
Po delším čekání člověk dostal co si objednal.
Dlouhé fronty na přepážce, které byly zmiňované v recenzích, byly realitou. Auto mělo sice malý nájezd, ale bylo poškozené snad na 20 místech.
8.2
Září 1, 2017
Čisté auto
7.4
Červenec 17, 2017
Fronty při převzetí vozu i při jeho vrácení.
7.2
BarboraBřezen 27, 2017
Cena, dostupnost, kvalita, čistota
8.6
RadimSrpen 24, 2014
Everything was excellent and for sure I am going to use your service also during my next business trips
10.0
LubomirČerven 4, 2014
Vse v naprostem poradku!!!!!
10.0
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Rental location musí být uvedeno
Řidiči ve věku 25 – 70?

Form submission
Guerin Hodnocení
Výnikající
8.04483 / 10
10000+ hodnocení

Hodnocení

Nejlepší Dodavatelé

Guerin Na celém světě