Populární lokace
CZK Česká koruna
Spravovat rezervaci

Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Přihlaste se
Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Budget logo - rentalcars.com

Budget Recenzí Pronájmů Vozů

Čtěte zákaznických recenzí Budget a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

MartinBřezen 26, 2017
zaplacení neobjednanych a nechtenych služeb o které jsem nežádal.
8.2
JiriBřezen 21, 2017
Dobrá cena,vozidlo bylo nové.
Vozidlo nebylo připravené,doba čekání na vozidlo cca hodina
7.2
Leden 18, 2017
rychlost,jednání
není důvod být nespokojen
8.2
Prosinec 22, 2016
Washer fluid was empty Needed better hoovering
8.4
JosefProsinec 21, 2016
Super Service und sehr gutes freundliches Personal
nichts
9.6
Listopad 16, 2016
Slušné jednání
Dlouhá administrativa
5.2
ROBERTŘíjen 17, 2016
Vstřícnost a profesionalita personálu. Stav vozidla.
Bez.
9.2
PetraŘíjen 3, 2016
When i returned a car, nobody was there for check in. I had to leave a key from the car in mall box.
8.0
JanZáří 2, 2016
byl jsem spokojen ze vsim dekuji
byl jsem spokojen ze vsim.dekuji
9.2
ZdenekSrpen 29, 2016
Very good car.
Discusing about scratches.
8.8
Srpen 8, 2016
Byli jsme velmi spokojeni. Sice jsem si rezervovala jine auto a jiny model, ale na miste jsem zjistila, ze potrebujeme vetsi auto pro vice lidi a nebyl to problem. Kdyz jsme potrebovali prodlouzit zapujceni auta, taky to bylo jednoduche. Takze davam za jedna!
8.0
Srpen 1, 2016
Rychle jednani
Nejasnost se zaverecnym vyuctovanim u vraceni vozidla
6.6
Červen 27, 2016
extremely long wait for check out, more than 1 hour (a lot of people but only 1 employee).
6.4
Červen 26, 2016
Zarezervovali jsme citroen cactus z duvodu velikosti a typu vozidla,dostali jsme Peugeot 308,ktery byl krasny,ale podle naseho nazoru neodpovidal zadani.
8.8
Červen 6, 2016
Tezke razeni rychlosti
8.0
MikolasKvěten 22, 2016
Typ vozu
Nic
8.0
Březen 1, 2016
I reserved the car Saturday to pick up Monday at midday. Monday at 9 o'clock still I did not get the confirmation . I had to call them and ask for the confirmation ...
8.4
MichalÚnor 23, 2016
Vše OK.
9.2
Leden 20, 2016
Perfectni
Nebyl
8.8
MateuszŘíjen 29, 2015
Good service
Additional charges, misleading pricing on web site
7.4
PetrČervenec 14, 2015
vybavení vozidla
neveliký kufr
8.0
JiriČerven 5, 2015
Cena, jednoduchost predani, rezervace pres internet, prepazka hned u vylezu z haly
Nic
8.0
Červen 3, 2015
No problem the to place a change of the main drivers that could not be done via the contact form, or through the call center. Access and assistance to of employees.
Nothing.
8.6
VladimirKvěten 25, 2015
absolutní profesionalita, vše funguje
9.4
Květen 14, 2015
rychlost obsluhy
9.2
MohamedBřezen 24, 2015
zamestnanci suprrr.
najit misto na parkovani o predani.
8.0
Leden 15, 2015
Cistota cekaci doba
6.666666666666667
Listopad 25, 2014
Helpful staff.
Difficult to find the parking lot (a simple map given by the counter would help). No sign for car-return - difficult to find.
7.777777777777778
Listopad 24, 2014
Velmi spokojen s kvalitou auta Very satisfied with the quality of the vehicle
Spotreba benzinu byla vic nez obvykle Fuel consumption was more than usual
8.444444444444445
TomasZáří 29, 2014
Everything was OK.
8.444444444444445
RomanZáří 12, 2014
Meli jsme pres vas jiz nekolikrat auto v Alicante a Valencii a tentokrat to bylo naprosto perfektni s pozdravem Roman Blaha
9.777777777777779
PetrČervenec 29, 2014
I called in advance two spare wheels (for Namibia), but I got only one.
8.222222222222221
Červenec 22, 2014
celkove s autem
problemy s komunikaci v anglictine s obsluhou na prepazce v bergamu, neochota, velmi nevstricne jednani
7.111111111111111
RenataČervenec 21, 2014
ze se jednalo o diesel a ne benzin
Budget byl zavreny, prevzal nas Avis, pujcovna nebyla hned na letisti, nedostala jsem auto, ktere jsem si objednala (misto VW Golf nejaky Hyunday,coz nepovazuji za podobne auto).
6.666666666666667
JakubČervenec 20, 2014
Kvalita auta, bezkonkurencni rychlost vraceni
10.0
StanislavKvěten 27, 2014
Uziasny ve vsem sstem auto nadherne jako nove proste super.
Slecna u prepazky nemohla najit v systemu Ceskou Republiku a to neresim ze nevedela kde to je :))) nebyla to jeji chyba - byla mila.
9.777777777777779
Květen 19, 2014
zapujceni vetsiho, nez rezervovaneho vozidla,prijemne jednani,
Bylo videt spise Avis, nez Budget,ale nasli jsme
9.333333333333334
PavelKvěten 19, 2014
S vozem jako takovym, dostal jsem temer nove auto i kdyz ne typ, ktery jsem si vybral, ale nahrada byla vice nez adekvatni.
Nebyl nikde uveden omezujici pocet najetych kilometru a pri predavani jsem doplacel temer 100 Euro. Vsechny dokumenty byly v italstine, takze se dost tezko dalo overit, co clovek vlastne podepisuje.
7.111111111111111
Květen 15, 2014
se všim
9.555555555555555
HynekKvěten 6, 2014
Rychlost pri predani vozu i pri jeho prebirani Bezproblemova rezervace pres internet
Pujcovna se spatne hleda, je uplne mimo budovu letiste a znaceni na letisti je dost zavadejici Bylo nutne slozit kauci 800 euro, ktere je nutne v pripade poskozeni uhradit a teprve po te narokovat u rezervacni kancelare
8.666666666666666
Duben 30, 2014
Vuz - interier i exterier - byl dost spinavy. Spinave sedacky, smrad po cigaretach..... Uvitala bych, kdyby u prevzeti vozu klientem byl zastupce pujcovny.
6.888888888888889
Březen 24, 2014
se vším
nic jsem nenašel
8.666666666666666
Březen 7, 2014
Bol som spokojny s kvalitou auta
S extra poplatkami za vycestovanie mimo krajinu pozicania
7.555555555555555
VladimiraBřezen 4, 2014
Velice prijemni a ochotni zamestnanci.
9.11111111111111
Únor 19, 2014
S jednoduchostí a rychlostí pronájmu.
9.333333333333334
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?
Chinese license
Form submission
Budget Hodnocení
Výnikající
8.09214 / 10
10000+ hodnocení

Hodnocení