Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Avis logo - rentalcars.com

Avis Recenzí Pronájmů Vozů

Čtěte zákaznických recenzí Avis a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

VilémSrpen 18, 2017
Vstřícnos a komunikace ze strany Avisu, perfektně připravené a čisté auto, rychlost veškerých procedur. Skvělé, děkujeme
8.6
RadimSrpen 8, 2017
Cena, kvalita vozu, čistota, jednání zaměstnanců.
delší doba nezbytná k převzetí vozidla z důvodu, že jej bylo nutno připravit (vyčistit) a následně se zaměstnancům několik desítek minut nedařilo vyjmout dětskou sedačku.
7.8
JiriSrpen 1, 2017
Excellentní přístup zaměstnance AVIS.
Vše v pořádku.
8.2
Červenec 31, 2017
S kvalitou vozu.
8.6
Červenec 14, 2017
rychlost předání, vůz v dobrém stavu
nebyla nám předána písemná smlouva, jen emailem neb zkolaboval systém
8.6
SilviaČervenec 10, 2017
Se všim, hlavně s autem
Možná chovani hlídače v garaži
7.0
Červenec 3, 2017
jednoduchost
7.4
MiloslavKvěten 22, 2017
Car was really nice.
Long waiting for the car.
6.0
MichalDuben 11, 2017
Everything was perfect. We received better car than we had booked. Thank you.
8.6
PavelDuben 4, 2017
car
I would prefer to map the transmission and receipt of the vehicle
8.8
PetrBřezen 20, 2017
quality of car, clean, service, speed
9.6
vaclavŘíjen 21, 2016
rychlost komunikace
9.6
DAVIDZáří 25, 2016
Very nice car (VW Golf wagoon), clean and ready to go at arrival. Formalities done very quickly (especially on the return - up to one minute). Recomend 10/10.
Nothing at all
9.2
MiroslavČervenec 17, 2016
Vse probehlo profesionalne.
cena zapujceni GPS v pomeru k cene zapujceni vozu
7.4
Červenec 10, 2016
Nefunkcni nektera zarizeni vozidla
8.0
AlešČerven 29, 2016
Technicky stav vozu - hluk od kola
7.4
StanislavČerven 4, 2016
Vse ok
8.2
MiloslavListopad 23, 2015
Sehr hilfsbereite und nette Mitarbeiterin vom AVIS-office !!
9.8
TomasČervenec 15, 2015
No problems, thank you.
- - -
8.0
JurajČervenec 5, 2015
Seat Ibiza was very good and reliable,thanks.
8.6
Červen 8, 2015
Rychlost a jednoduchost rezervace
Vozidlo bylo predano stylem tady jsou klice a tamhle je auto. Skrabanec na karoserii i propalena sedacka byly do protokolu o predani zapsany az po urgenci.
6.4
JanČerven 8, 2015
Everything was according to the instructions. No problem, highly recommend.
9.4
Duben 23, 2015
ALL
9.0
MonikaBřezen 29, 2015
Spokojenost maximální.
9.0
Prosinec 19, 2014
Pouze s cenou
9.11111111111111
DanaZáří 14, 2014
Price, had a better car than I paid.
Time on parking. Time in office was quick, but on park place was quite a long time.
8.88888888888889
Červen 9, 2014
We have returned the car early in the morning, it was difficult to find the place where to leave the car. It would be great, if there is a map, where to park the car if nobody from the rental is available.
5.111111111111111
PetrČerven 3, 2014
Satisfied with all services
The services were relevant to the request.
8.444444444444445
ValerijKvěten 12, 2014
Quick pick up and retirn
- Dirty sits in the car - Difficult to find way back to the rental car return parking.
7.777777777777778
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?
Chinese license
Form submission
Avis Hodnocení
Výnikající
7.97977 / 10
10000+ hodnocení

Hodnocení

Nejlepší Dodavatelé