Populární lokace
CZK Česká koruna
Spravovat rezervaci

Spravovat rezervaci

Spravovat svou rezervaci můžete i pokud nemáte účet.

Přihlaste se
Zavřít
Zapomněli jste číslo rezervace?

Zadejte Vaši emailovou adresu, na kterou Vám zašleme Vaše referenční číslo.

Email byl poslán

Číslo rezervace Vám bylo zasláno emailem..

Referenční číslo nebylo nalezeno

Nevíme najít rezervaci pro Vámi zadanou emailovou adresu. Prosím Kontaktujte nás použitím tohoto odkazu.

Zadejte znovu Vaši emailovou adresu

Budget logo - rentalcars.com

Budget Recenzí Prague Airport

Čtěte zákaznických recenzí Budget na Prague Airport a najděte nejlepší garantované nabídky pronájmů vozů.

Seřadit podle:

Příspěvků

PetrDuben 21, 2017
Happy with everything.
Non
8.6
Leden 18, 2017
rychlost,jednání
není důvod být nespokojen
8.2
JanZáří 2, 2016
byl jsem spokojen ze vsim dekuji
byl jsem spokojen ze vsim.dekuji
9.2
Březen 1, 2016
I reserved the car Saturday to pick up Monday at midday. Monday at 9 o'clock still I did not get the confirmation . I had to call them and ask for the confirmation ...
8.4
HynekKvěten 6, 2014
Rychlost pri predani vozu i pri jeho prebirani Bezproblemova rezervace pres internet
Pujcovna se spatne hleda, je uplne mimo budovu letiste a znaceni na letisti je dost zavadejici Bylo nutne slozit kauci 800 euro, ktere je nutne v pripade poskozeni uhradit a teprve po te narokovat u rezervacni kancelare
8.666666666666666
Duben 30, 2014
Vuz - interier i exterier - byl dost spinavy. Spinave sedacky, smrad po cigaretach..... Uvitala bych, kdyby u prevzeti vozu klientem byl zastupce pujcovny.
6.888888888888889
VladimiraBřezen 4, 2014
Velice prijemni a ochotni zamestnanci.
9.11111111111111
Únor 19, 2014
S jednoduchostí a rychlostí pronájmu.
9.333333333333334
<Dříve Další

Vyhledat vůz

Řidiči ve věku 25 – 70?
Chinese license
Form submission
Budget Hodnocení
Praha Letiště
Výnikající
8.6 / 10
1000+ hodnocení

Hodnocení

Blízké Lokality